Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Nagy Éva. A Playboy "Nyuszi" aki "Ül"-t

A csúcsról a mélybe, és onnan vissza! Nagy Éva a kapuvári lány, aki az újságok címlapjairól a börtönbe került. A 2003-as év Playmate választásának döntőse, ahol a Tv2 különdíját nyerte el. ...közben 300 milliót sikkasztott!!!

Friss topikok

  • Watson Egy Csesze Kave: Tisztelt Nagy Éva szeretnék egy interjut késziteni Önnel a eee eatson.sk egy csésze kávé Cimlapl... (2015.05.19. 21:45) I.
  • ήλιος: Szia! Elég régi az utolsó bejegyzés ezért nem tudom,h figyeled-e még a blogot? Most csak erre lenn... (2010.02.04. 18:47) „Egy monokli és plusz egy év”
  • aranyhaj.blogspot.com: Jó kép :-) (2007.11.08. 21:14) „Kulcsár Attila és én”

Linkblog

Archívum

„Egy monokli és plusz egy év”

2007.11.10. 13:24 NagyEva

„Egy monokli és plusz egy év”

 

 

A másodfokú tárgyalásom 2005. novemberében volt Szombathelyen, egy hétig tartott.

A tárgyalás miatt rabszállítón vittek, de szerencsére nem bilincseltek össze senkivel. Akkor már azért is hálás voltam, hogy Lilláéktól elkerülök egy hétre. Beraktak egy zárkába egy csomó ismeretlen lány közé, ahol szinte mindenki dohányzott. Én kértem, hogy tegyenek egy olyan helyre, ahol senki nem dohányzik, hát, hatalmas zúgolódás lett belőle. Utáltak érte a lányok. Szinte vágni lehetett a feszültséget, nem is bírtam, sírni kezdtem, de féltem, hogy meglátják, ezért megpróbáltam összeszedni magam.

 

2005. november 9. -941.nap

A második napom itt, már nem is tudom, mit mondjak. Ilyen kellemetlenül még nem éreztem magam. Az én hibám is, de mit tegyek, ha rosszul vagyok a cigifüsttől?! Nem elég a bajom, amiatt, ami pénteken vár rám, de még ők is ellenségesek velem. Uram, adj erőt és békességet! Nagyon bánt, hogy kritizálnak, vagyis inkább az, hogy egy órán keresztül engem fikáztak. Mindegy, tűrni kell, mert sajnos már nem a régiekkel vagyok.  Reggel egyedül mentem sétálni, legalább addig is megszabadultak tőlem. Szívesen kitörölném a tegnapot. Ha tudtam volna, hogy ekkora gond, sosem szólok a cigi miatt, én könnyen tudok alkalmazkodni.

Fürdéskor megint kijutott a megalázó szövegből, de jobb ez így, mert úgy látszik, ezt érdemlem. Próbálok nem foglalkozni vele, de nem könnyű, egyfolytában rajtam van a sírás. Uram, kérlek adj erőt, mert nem bírom ki hétfőig. Összedőlt bennem minden, délután fájdalmas dolog történt, ami egy életre megmarad bennem, de nem tudok mit tenni.

 

Bekóstoltak. Az egyik tőzsgyökeres „főnök” behergelte magát, hogy én vagyok a kis szépség, mindenki csicsereg velem, majd ő megmutatja, hogy itt mi a rend. Utasított, hogy takarítsam ki a vécét. Én nem tettem meg. Rajtunk kívül még hárman voltak a zárkában. Egy pár percig nem történt semmi, aztán egyszercsak a hajamnál fogva lehúzott az ágyról és kaptam egy hatalmas sallert. A többiek semmit nem csináltak, ilyenbe nem száll be senki. Nekem hiába van könyörgő szemem, ilyenkor nincs segítség, ez mindenkinek a maga harca. Egy-két pofont kaptam, felrepedt a szám és bedagadt a szemem, de nem ütöttem vissza, ha hagyod magad, előbb szabadulsz. A való életben is így van – ebben már volt rutinom- nem akartam jobban feldühíteni.

Szerencsém volt, valamiért inkább hagyott a francba. Komoly bunyók vannak bent. A női börtön százszorta rosszabb, mint a férfi. A bezártság, a hatalmi harcok, a kiszolgáltatottság, sokan belekeserednek ebbe. Folyosón, zárkában, bárhol kitörhet verekedés. A leszbiknél gyakori, hogy mondjuk az egyik leszbifőnök ráhajt a másik leszbifőnök csajára, vagy nem adnak cigit. Durva, de vér nem folyik. Az őrök nem lépnek közbe, nem érdekli őket. A zárkában való verekedést is hagyják, amíg vér nem folyik. Megkupálja egyik a másikat, ennyi.

 

Apu kérdezte is a tárgyaláson, hogy mi ez? Mondom, csúszós a padló. Én nem tudok másnak a csicskása lenni, alárendelt szerepbe nem megyek bele többet. Az újakkal mindig ezt teszik, és ha bedőlsz, akkor véged! Mindig valami megalázó feladatot kell megcsinálni, és ha megteszed, akkor talpnyaló leszel. Mosni, mosogatni kell helyette, előkészíteni a kajáját, épp, hogy nem rágod meg helyette a falatot. Ha csomagos leszel, az azt jelenti, hogy részben vagy egészben megosztod vele, amit kapsz. A csicskák sorsa átmeneti, pillanatnyi megaláztatás, ha jön egy másik, akkor dobják, mint amikor lerágsz egy csontot és eldobod. Élhet ugyanúgy, mint a többi, megpróbálhat beilleszkedni a közegbe.

18 komment

Címkék: szex börtön pornó lány bank playboy nagy rejtő éva k&h kulcsár bróker szépségkirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyeva.blog.hu/api/trackback/id/tr73224383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marton 2007.11.19. 10:05:20

Éva! Megalázó volt, amikor először megbilincseltek? A házkutatásra is bilincsben vittek a szüleidhez?

Évi 2007.11.20. 08:34:05

Marton! Nagyon megalázó volt....,de ez az eljárás része.Olyan nagyszerű szüleim vannak, hogy őket nem érdekelték a formaságok hanem csak egy, hogy egészségesen és ép ésszel túléljem ezt az egészet.....Nem volt könnyű de már vége!

hm 2007.11.26. 10:41:15

Szia! Arra nem gondoltál még, hogy megfilmesítésre eladd a sztoridat? Elvégre több híres közelmúltbeli bűntényből készült film mostanában (pl. miskolci "boniésklájd").

bill 2008.01.19. 12:08:22

Éva! Légyszi tegyél fel olyan képet magadról, amin meg vagy bilincselve! Nagyon szexi lehet!

Tamás 2008.03.22. 10:18:50

Én találtam a neten olyan fotót, amelyiken meg vagy bilincselve és a fotózásról egy kisfilmet is. Tényleg nagyon szexi vagy bilincsben (is)!!! Nem ébresztett benned rossz emlékeket a bilincs és a börtönnek berendezett helyszín?

bill 2008.04.07. 10:34:23

Tamás! Kérlek, egy linket arról! Köszi

bill 2008.08.18. 14:19:54

Hol vannak a bilincses képek? Vagy ez csak kamu? :(

Grayswan 2008.10.09. 17:17:06

Eva, neked meg a rabruha is jol allt, nem csak a csikos, a kockas is.

csgabga 2009.02.18. 17:21:26

Szia Drága!

Én még akkor ismertelek meg, már lehet nem emlékszel rám, amikor Csornán az ABN AMRO banknál nyomtad egy régi szakadt épületben!
Riasztót szereltünk a bankba nektek és ott szemezgettünk össze és később persze amikor pont végeztünk, utolsó előtti nap megcsókoltál és azt mondtad, hogy azt álmodtad, hogy csólolózutál velem és te teljesíted az álmaidat! Aztán nem találkoztunk többet! De sms-ezgettünk! Akkor nem gondoltam, hogy ez fog veled történni! Sőt én sokáig nem is tudtam, hogy az a lány az újságokban te vagy, míg egy nap a kollégáim szóltak, hogy tényleg te vagy az! Csak gondoltam írok, hátha eszedbe jut ez a kis flört!

Pusza!

nagyevi 2009.06.24. 19:30:34

@csgabga: Szia! Igen, emlékszem:-) Fiatalság, bolondság...Akkor még én sem gondoltam, de az élet kiszámíthatatlan, és most már sokkal másként látok mindent mint anno. Megtörtént, elmúlt, de az életem része marad. Mást nem tehetek csak tanulhatok belőle....

csgabga 2009.09.03. 10:50:58

Nem volna kedved összefutni, dumálni kicsit? Ha igen akkor írj egy E-mail-t nekem!

Puszi

Badrhari 2009.10.16. 21:52:26

Szia Évi láttalak már régebben is a tvben, de most ahogy figyeltelek a hal a tortánban és olvastam a blogodat egy nagyon szimpatikus embert ismertem meg benned (amennyire így meg lehet ismerni valakit) Sok sikert kívánok neked az új életedhez!! Én is ismerem a börtönt sajnos lecsavartam 2 évet és még lehet most sincs vége. Úgyhogy át tudtam élni amiket írtál a benti perceidről! Még egyszer sok sikert neked!! Ui: Nagyon jó csaj vagy! Férfimagazinban remélem láthatunk még! :) Szia.

blacklord 2009.10.23. 11:41:54

Üdv! Meglepő, hogy egy ilyen intelligens lány hagyja magát ennyire megbolondítani... Nagyon szimpatikus, ahogy viszonyulsz azóta a dolgokhoz, erőt és kitartást az életed újra felépítéséhez!

nagyevi 2009.10.23. 18:53:11

@Badrhari: Köszönöm a kedves szavakat, jó érzés mindig olvasni. Sajnálom, h Te is átélted a bezártságot és azt, h még nincs vége. Remélem nem lesz folytatása számodra mert az biztos szörnyű lesz. A legnagyobb ellenségemnek nem kívánom a bezártságot. Azt, h látható leszek-e még magazinban azt nem tudom és nem is ígérem....:-) Minden jót Neked!

nagyevi 2009.10.23. 18:58:35

@blacklord: Szia! Fogalmam sincs melyik volt az a pillanat amikor elgyengűltem. Sajnos nem tudom visszacsinálni, bár megtehetném....?!A sok rossz ellenére volt azért jó oldala is, megváltozott az értékrendem és főzni is megtanultam:-) Köszönöm a bíztatást és bár néha nehéz azért igyekszem a lehető legjobbat kihozni mindenből!

ήλιος 2010.02.04. 18:47:41

Szia! Elég régi az utolsó bejegyzés ezért nem tudom,h figyeled-e még a blogot? Most csak erre lennék kiváncsi!
süti beállítások módosítása