Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Nagy Éva. A Playboy "Nyuszi" aki "Ül"-t

A csúcsról a mélybe, és onnan vissza! Nagy Éva a kapuvári lány, aki az újságok címlapjairól a börtönbe került. A 2003-as év Playmate választásának döntőse, ahol a Tv2 különdíját nyerte el. ...közben 300 milliót sikkasztott!!!

Friss topikok

  • Watson Egy Csesze Kave: Tisztelt Nagy Éva szeretnék egy interjut késziteni Önnel a eee eatson.sk egy csésze kávé Cimlapl... (2015.05.19. 21:45) I.
  • ήλιος: Szia! Elég régi az utolsó bejegyzés ezért nem tudom,h figyeled-e még a blogot? Most csak erre lenn... (2010.02.04. 18:47) „Egy monokli és plusz egy év”
  • aranyhaj.blogspot.com: Jó kép :-) (2007.11.08. 21:14) „Kulcsár Attila és én”

Linkblog

Archívum

„Kulcsár Attila és én”

2007.11.07. 09:04 NagyEva

„Kulcsár Attila és én”

 

 

2003. július 13.

Este kaptunk újságot. Nekem köszönhetik, hogy kiderült az Equlities-es botrány. Kulcsár Attila 20 milliárdot eltett. Végre több mint az enyém!

 

Úgy tudom, azóta már módosítottak egy pár dolgot a bankban, többek között énmiattam. Utánam bukott le Kaposvárott egy másik nő azt hiszem 64 millióval, aztán Kulcsár Attila. Ő a K&H Equities brókercég vezetője volt és többmilliárd forintos sikkasztással vádolták. Kulcsár hozzám hasonlóan az ügyfelek tudta nélkül használta a pénzüket a bank brókercég belső ellenőrzési rendszereinek hiányosságait kihasználva. Úgy olvastam az újságokban, hogy bár ő is 2003-ban bukott meg, de ő régebb óta csinálta, 1998 óta. Először 23 milliárd elsikkasztásával vádolták, aztán valahogy ez az összeg összement 8 milliárdra, hogy redukálták ennyire?  Ilyenkor mindenre gondol az ember. Leginkább arra, hogy minél több pénzed van, annál jobban meg tudsz futamodni, ez Magyarország. Én a 350millióért leültem négy évet, nem jöhettem ki se óvadék ellen, se a nélkül, ő meg nem tudom hány nap után először háziőrizetbe került, aztán megkapta a lakhelyelhagyási engedélyt, és még mindig nincs elsőfokú ítélete. Ha jól tudom, el se kezdődött az elsőfokú tárgyalása. Ugyanabban az évben kapták el, mint engem. Itt minden erről szól a nagy körökben. A bratyi országa vagyunk.

1 komment

Címkék: szex börtön pornó lány bank playboy nagy rejtő éva k&h kulcsár bróker szépségkirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyeva.blog.hu/api/trackback/id/tr76221031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2007.11.08. 21:14:13

Jó kép :-)
süti beállítások módosítása